GDPR – ochrana osobních údajů


Uděluji tímto do odvolání souhlas firmě KSK s.r.o. , Česká Třebová IČ 15028208, jakožto správci osobních údajů, souhlas s tím, aby zpracovával moje osobní údaje. To vše pro marketingové účely. Tento souhlas uděluji dobrovolně a jsem si vědom toho, že ho mohu kdykoliv odvolat. Souhlas je udělován dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů - „GDPR“, dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů - „ZOOÚ“ a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů.

Základní informace KSK, s.r.o.


Firma KSK s.r.o. vznikla v roce 1991 jako soukromá ryze česká firma se zaměřením na zakázkovou konstrukci a výrobu speciálních a jednoúčelových strojů a zařízení. Její náplní je komplexní uspokojení potřeb zákazníka od vytipování nebo vývoje vhodné technologie, až po zkonstruování a vyrobení stroje. Samozřejmostí je zaškolení obsluhy, technická podpora a servis po dobu životnosti stroje. KSK s.r.o. se zabývá rovněž obchodní činností, například prodejem přídavných materiálů pro svařování, mechanických filtrů na vodu apod.
Naše aktivity:
  • konstrukce a výroba strojů pro svařování a navařování
  • technické poradadenství pro technologické procesy svařování a navařování
  • technické poradadenství pro vytipování přídavných svařovacích materiálů
  • prodej svařovacích materiálů voestalpine Böhler Welding, ALUNOX Schweißtechnik, ESAB, DEW
  • renovace opotřebovaných součástí
  • kooperace při svařování a navařování
  • konstrukce a výroba obráběcích strojů
  • konstrukce a výroba zkušebních stolic
  • opravy, repase a modernizace strojů, včetně elektrických, hydraulických a pneumatických okruhů
  • výrobu a prodej filtrů na mechanické nečistoty
Naše aktuální certifikáty ISO 9001:2015:

ISO 9001: 2015 EN